Ministerie BZK

Middag v/d middenhuur

De opdracht

Ontwikkel een prikkelend beeldmerk voor het congres Middag van de Middenhuur op basis van het concept 'om de hoek'. Er is een beperkt aantal aan middenhuurwoningen (huurprijs tussen circa € 700 tot € 1000 per maand) . De verantwoordelijkheid voor het vergroten van het middensegment ligt op lokaal niveau. Niet alleen de gemeente is aan zet, maar ook investeerders, ontwikkelaars, bouwers, huurders, makelaars, corporaties en de Rijksoverheid. Het gezamenlijk belang van al deze partijen is om vraag en aanbod van middenhuur bij elkaar te brengen. De Middag van de Middenhuur is de afsluiting van de Samenwerkingstafel Middenhuur en tegelijkertijd een doorstart voor het lokale vervolg.

Onze oplossing

Wij verwerkten het thema 'om de hoek' in een beeldmerk, conversation starters in de netwerk hubs en een complete stijl voor alle aankleding en communicatiematerialen.

Waarom

Resultaat

Wie

Opdrachtgever: EMMA 

Klant: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Illustratie: Ron Schuijt

Fotografie: Riesjard Schropp 

Bekijk de website hier

More work

Gemeente Capelle

Duurzaam Capelle

Uitleganimatie waarin de toekomstvisie van de gemeente Capelle aan den IJssel tot 2050 uiteen wordt gezet.

Mondclinic

New identity

Een compleet nieuwe identiteit en uitstraling voor MondClinic - mondverzorging en preventie voor alle communicatie, het interieur en de website.

Service Bureau Jansen

Verfrissing huisstijl

Een nieuwe identiteit die aansluit bij de nieuwe strategie van SBJ als partner in actiemarketing, warehousing, print en fulfillment.