The Food Line-up

Game changing catering

De opdracht

The Food Line-up is een organisatie die duurzaamheid, goed voedsel, met liefde bereid en super kwaliteit in het DNA heeft zitten. Met opdrachtgevers als De Westergas fabriek, Google, RET en vele andere organisaties organiseert The Food Line-up al vele jaren de duurzame en met zorg bereide catering voor deze evenementen en festivals. Dit doen door het matchen van een zorgvuldig opgebouwd netwerk van duurzame foodtrucks en bewuste chef koks met de juiste sfeer en uitstraling van de evenementen.

Onze oplossing

De website moest wat anders worden dan wat je zou verwachten. The Food Line-up is dwars van conventionele catering en heeft een missie. Wij lieten ons dan ook niet weerhouden van de uitdaging die een website in perspectief anno 2015 zou worden. Dus dat is wat het werd, een website, compleet tegendraads en schuin. Met een maatwerk CMS systeem waarin de medewerkers zelf alle pagina's konden aanpassen en portfolio- en nieuwsitems konden toevoegen.

Tijdens de beurs schitterde onze nieuwe huisstijl, de brochure was een HIT, de website sloot er naadloos op aan en ziet er super strak uit, en we wisten wie we waren en wat we moesten vertellen.

Lotte

Waarom

Resultaat

Dit project resulteerde in een grote toename van offerte-aanvragen. Daarnaast werd de nieuwe stijl doorgevoerd in alle communicatie-uitingen waardoor The Food Line-up volledig on-trend werd neergezet voor de komende jaren.

Wie

Opdrachtgever: The Food Line-up
Bureau: Below Enemy Lines
Design: Wunderwald
Fotografie en film: Niels La Croix
Copy: Monica Kruisman

Bekijk de website hier

More work

Gemeente Capelle

Duurzaam Capelle

Uitleganimatie waarin de toekomstvisie van de gemeente Capelle aan den IJssel tot 2050 uiteen wordt gezet.

Ministerie BZK

Middag v/d middenhuur

Concept, de vormgeving en de art-direction van het congres voor alle betrokken partijen van de middenhuur in Tivoli.

Mondclinic

New identity

Een compleet nieuwe identiteit en uitstraling voor MondClinic - mondverzorging en preventie voor alle communicatie, het interieur en de website.