Philips OHC

Consumer Lifestyle

De opdracht

Er is op dit moment geen eCommerce in de lucht voor Philips producten voor praktijken. Realiseer deze webshops voor Philips OHC (Nederland, België en Australie) en bedenk hoe we deze 50.000 praktijken activeren om Philips producten online te bestellen en de Philips producten binnen de praktijk bij patiënten onder de aandacht te brengen.

Onze oplossing

Tandheelkundigen hebben geen tijd om uitgebreid te bestellen en hebben vaak dezelfde producten nodig. Daarom ontwikkelden wij een stand-alone high-end platform met loyalty/vouchers, gepersonaliseerde marketingmaterialen, narrow casting video's en een complete webshop voor tandheelkundigen waar bestellingen meertalig (NL/FR/ENG) heel makkelijk en snel kunnen worden geplaatst.

Door gebruikers ingelogd te laten blijven kunnen nu vanuit e-maillings en push-notifcations direct bestellingen worden geplaatst en met één druk op de knop de vorige bestelling opnieuw worden besteld.

Bekijk de website

Great job! Het is redelijk uniek dat een bureau snapt hoe belangrijk het is te zorgen dat we iedereen meenemen in de ontwikkeling.

Marketing Manager OHC professional

Waarom

Resultaat

Wie

Opdrachtgever: Service Bureau Jansen
Klant: Philips Oral Healthcare
Bureau: Below Enemy Lines
Development: Matthijs Kadijk en Luuk Scho

Bekijk de website hier

More work

Gemeente Capelle

Duurzaam Capelle

Uitleganimatie waarin de toekomstvisie van de gemeente Capelle aan den IJssel tot 2050 uiteen wordt gezet.

Ministerie BZK

Middag v/d middenhuur

Concept, de vormgeving en de art-direction van het congres voor alle betrokken partijen van de middenhuur in Tivoli.

Mondclinic

New identity

Een compleet nieuwe identiteit en uitstraling voor MondClinic - mondverzorging en preventie voor alle communicatie, het interieur en de website.